Свещи – JUBLA Както знаете свещите са един от задължителните артикули в нашият дом. Преди години, когато все още имаше режим на тока, всички имахме достатъчно свещи за да се чувстваме комфортно. В един момент даже имаше и недостиг, за това се налагаше да претопяваме изтеклият восък и малките остатъци и да правим нови свещи. В ерата на новите технологии нещата се развиха главоломно и сега всеки има поне един фенер под ръка у дома си. Но каквото и да си говорим за фенера са ви нужни батерии, да си светите с телефона не е опция, а нищо не дава по-голям домашен уют от свещите. Точно за това и в 21 век е задължително всяко домакинство да има свещи.

Свещи може да намерите на много места от хранителните стоки до домашните потреби на пазара. Но има свещи и свещи. Покрай многото игра с огъня и свещите намерихме марката и модела свещи, които ни вършат най-добра работа. Да, всеки може да си вземе парафин, пчелен восък или стеарин и да си направи отливки. Но това е за по-напредналите 🙂  Да си дойдем на думата за свещите, които ползваме ние. Това са свещите от IKEA. Моделът е JUBLA и използваме тях защото цена, количество и размер са най-оптимални.

Jubla

Свещи – JUBLA
Данни:

Диаметър: 22 мм
Височина: 19 см
Продължителност на горене: 6 ч.
Броя в пакет: 20 бр. в к-т

 

 

 

 

 

 

Така, че ако все пак искате да се запасите със свещи вече знаете едно място където са качествени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето използване на този сайт. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете