[dropcap]Н[/dropcap]е всеки би инвестирал голяма сума в личен превързочен пакет. За това в някои случаи си позволяваме да си купуваме така наречената бюджетна екипировка. Точно в този случай от LIDL за пореден път пускат в мрежата си една добре заредена бюджетна лична аптечка. 02

 

Според нас този бюджетен вариант е много удачен за всеки, които няма вече аптечка и не иска да влага големи суми. Другият вариант е да си закупите няколко и да ги сложите по различните си раници за всеки случай. Имайте в предвид, че не правим реклама на LIDL, а просто намерихме добър продукт и решихме да ви го покажем.

Джобчето на аптечката е направено от добър и здрав материал, който изглежда и водоустойчив. Аптечката се предлага в два цвята, червен и син. Пакетът разполага с две лентички на задната част за да го прикрепите към раницата или да си го сложите на колана. Самите неща в аптечката са добре организирани в голям найлонов разпределител, а всеки продукт си е в собствено пакетче.  Ето какво съдържа и самата аптечка.

03 04 05 06 07

Съдържание:

1 бр. Метална ножица

2 бр. Безопасни игли

1 бр. Лейкопласт  5м. Х 1.25 см.

2 бр. Ръкавици не стерилни с талк

1 бр. Пластир Pharmagel Comofrt 4.5 х 6.5 см.

1 бр. Пластир  Cure Aid 5 х 7.2 см.

4 бр. Хидроколиден пластри за пришки

1 бр. Пластир  5 х 7.6 см.

2 бр. Бърза прверъзка за рани.

5 бр. Пластирна бариера 1.9 х 7.2 см.

1 бр. Пластир 2 х 12 см.

1 бр. Пластир за върха на пръст

5 бр. Пластири за деца

1 бр. Стерилна марля 10 х 10 см.

2 бр. Бинт за фиксиране 6 х 4 см.

1 бр. Бинт 8 м х 10 см.

2 бр. Пластирна бариера 5 х 7.6 см.

3 бр. Мокри кърпички

1 бр. Съвети за първа помощ.

Самото джобче не е много голямо и почти не остава място за добавяне на други неща. За това единствено бихме добавили 1 бр. спасително (фолиево) одеяло и някакъв вид дезинфектант. В крайна сметка тази аптечка е едно добро начало.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето използване на този сайт. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете