Една наистина полезна хитринка, която всеки трябва да знае. Все по често се случва огледалото в пробната или в дамската тоалетна да не е точно огледало, а двупосочно такова. И зад него да има човек или камера която снима. За това е важно да знаете как да ги разпознавате с един прост трик.

Няма нищо сложно в разпознаването на нормално огледало от фалшиво. Всичко, което трябва да направите за да ги различите е просто да ги докоснете с пръст.

Когато докоснете истинско огледало с върхът на нокътя си между вашият пръст и отражението му винаги ще остава разстояние (лявата снимка), докато при фалшивото пръстът ви и отражението му ще са плътно докоснати (дясната снимка).

two-way-mirror

Нищо няма да ви коства като време, когато се преобличате в пробната или сте пред някое огледало просто да го докоснете. Много от вас ще си кажат, че това може да се превърне в крайна форма на параноя. Но ние не мислим така. По добре да отделите 2 секунди от времето си за да направите проверка от колкото в последствие да видите ваши интимни снимки онлайн.

И ако все пак попаднете някога на двупосочно огледало покажете три пръста с преобладаващ среден на човека или камерата зад огледалото и си тръгнете 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето използване на този сайт. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете