Точно преди 2 години се замислихме за това какво правим и с кого го правим.

До преди това работехме без насоки, целяхме единствено да обърнем внимание на всеки, който потърсеше нашите услуги. Какво се крие под „нашите услуги“. Най-просто казано, консултирахме хора, семейства, фирми и др. как да се подготвят, реагират и действат при кризисни ситуации. Под кризисни ситуации визираме стандартните бедствия и аварии (земетресения, пожари, наводнения и тн.) в допълнение към тези неща, помагахме на същите хора като ги консултирахме каква екипировка да си закупят за бъдещи преходи, разходки или къмпингувания по планини и паланки. Какво да носят със себе си, как да подбират маршрутите си, какво да правят при ситуация с пострадал и как да дават първа помощ.

Общо взето помагахме на хората да се научат как да се справят в нормални и критични ситуации.

Годините опит в търговията ни създаде страхотни контактите във всякакви свери, от хранително вкусовата , през дрехи, екипировка и облекло та чак до фармация и медицински изделия. Всички тези контакти бяха използвани и продължават да се използват за да намерим максимално подходящите продукти за всеки наш клиент.

На 12.08.2014

Решихме да започнем да си водим бележки за това колко хора, семейства, фирми и други сме консултирали. Дадохме си срок от 2 години за да видим какво точно сме свършили. Бележките се водиха само като бройка, всеки наш клиент е уникален и неговата самоличност и данни ще си останат тайна. Та за този период се оказа, че сме се справили повече от добре.

Повече от 700 души са били консултирани персонално по една или друга тема свързана с нашите услуги.

Повече от 160 семейства са потърсили нас за да им помогнем да подготвят неща от първа необходимост при бедствия и аварии.

Над 40 семинара и обучения, в които пряко сме участвали с цел да дадем насоки на хората какво и как да правят.

Всички тези данни

Помогнаха да разберем, че това което правим си заслужава и много хората се нуждаят много или малко от нашата помощ.

Както е модерно вече да се казва, май се превърнахме от нормални инструктори в професионални консултанти в сферата на подготовката, реакцията и действията по време на бедствия, аварии, кризи и подготовка за интересни времена.  Така, че ако имате нужда от помощ в избора на екипировка, създаването на евакуационен кит, направата на домашна или друга аптечка, направата на домашен или фирмен план за реакция и действия при бедствия и аварии не се притеснявайте да се свържете с нас.

 

THAT OTHERS MAY SURVIVE…

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето използване на този сайт. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете